Massage olie 100% natuurlijk – Exclusieve collectie Stoute Suus

Massage-olie-100%-natuurlijk-Stoute-Suus

Massage olie 100% natuurlijk in de exclusieve collectie van Stoute Suus. Wat onze massage oliën zo speciaal maakt, is dat het niet alleen 100% natuurlijk is, maar dat het ook voor een bewuste beleving is. Wat we daarmee bedoelen leggen we hier graag uit. Samen met oliegoeroe oliegoeroe Bianca van Hal van ‘Lief zijn voor jezelf’ hebben wij vier verschillende blends gemaakt: Meester, Sub, Stout & Lief en Aanvaarding. Daar waar de massage oliën Meester en Sub speciaal voor de BDSM-liefhebbers is, lokt Stout en Lief speelsheid uit en is Aanvaarding er voor meer verbinding met jezelf en je partner.

Meteen door naar alle massage oliën in onze webshop? Ga dan naar de productpagina van de Exclusieve Massage Oliën van Stoute Suus.

Basis van de massage olie 100% natuurlijk kokosolie

De basis van alle Stoute Suus Massage oliën bestaat uit kwalitatief hoogwaardige 100% natuurlijke gefractioneerde kokosolie. De zorgvuldig samengestelde blends zijn van pure essentiële oliën. Al onze massage oliën zijn proefdiervrij, 100% natuurlijk en vegan.

Bij de massage oliën omarmen wij de spirituele benadering. Uiteindelijk heeft iedereen een eigen interpretatie van aroma’s, afhankelijk van je eigen ervaringen. Toch zijn er veel universele overeenkomsten. Zo associëren veel mensen groene munt met verfrissing en lavendel met ontspanning. Samen met Bianca gingen we op basis van een gewenste beleving op zoek naar de juist blend. Haar intuïtieve aanpak was wat ons betreft de juiste manier voor een goed resultaat, want het gaat uiteindelijk om het voelen, het ervaren. Na diverse mensen de blends te laten ervaren, blijkt ook dat het kloppend is. In de volgende kopjes zie je straks per olie welke beleving het, mogelijk ook bij jou, opwekt.

De kracht van een olie van Stoute Suus zit hem in diverse dingen. Ten eerste in de manier waarop Bianca ons hielp aan de juiste blends. Ten tweede door een bewuste keuze van de leveranciers van de ingrediënten. Verder worden de flesjes handmatig afgevuld, bewust met aandacht. Theoretisch maakt dat voor sommige mensen wellicht niks uit. Onze gedachte is echter dat bewustzijn wel degelijk een belangrijke toevoeging is. Net zoals dat we hopen dat je met aandacht de massage olie van Stoute Suus gebruikt. Dat is namelijk het laatste ingrediënt dat je er zelf aan toevoegt: jouw aandacht. Wij geloven erin dat wat je bewust met aandacht doet wel degelijk zijn uitwerking heeft.

Aanvaarding

We beginnen hierbij met de massage olie Aanvaarding. Aanvaarding is zacht en liefdevol. De olie geeft je het gevoel van veiligheid, rust en flow. Met een basis van gefractioneerde kokosolie en een uitgebalanceerde blend van geranium, jasmijn, lavendel en patchouli heb je alles voor Aanvaarding. Deze olie helpt je het zachte te aanvaarden in jezelf en in het contact met de ander.

Aanvaarding gaat over liefde, connectie en sensuele zinnenprikkelende energie. Die energie komt van de Jasmijn. Jasmijn heeft namelijk een sterke erotiserende uitwerking. De geranium en lavendel ondersteunen bij een gevoel van rust. Waarbij de patchouli, die bekend staat om het aardende effect, gronding geeft voor een veilig gevoel. Meer lezen of Aanvaarding van Stoute Suus kopen? Check dan de productpagina van onze Aanvaarding massage olie.

Massage-olie-100%-natuurlijk

Stout en Lief

De Stout en lief massage olie nodigt je uit om een open en verwonderende houding aan te nemen in de wereld van ‘stout’ en lief. Een ideale olie voor wie liefde én erotische sprankeling wil. Deze massage olie bevat naast de gefractioneerde kokosolie gember, groene mandarijn en groene munt. Het pittige van gember houdt je in het nu, de groene mandarijn zorgt voor enthousiasme en groene munt staat bekend om haar verfrissende uitwerking en helpt bij het openstaan voor nieuwe dingen. Een massage met de Stout en Lief massage olie wakkert je innerlijke vuurtje aan… De uitgebreide beschrijving voor Stout en Lief massage olie vind je in de webshop.

Sub

De sub massage olie vormt samen met de meester massage olie een unieke set. Wel gewoon los verkrijgbaar. Massage olie, specifiek voor de zachte kant van het BDSM-spel of als intro bij een wat harder BDSM-spel. Deze olie heeft als basis gefractioneerde kokosolie en is aangevuld met een unieke blend van vetivet, ylang ylang en wild orange. Het is een geur die, bij ons testpanel, voornamelijk in de smaak valt bij wie een voorkeur heeft voor de onderdanige positie bij de BDSM. Geschikt dus voor het masseren van de sub.

De vetiver in deze massage olie verdrijft angst, waardoor je een sterkere overgave ervaart. Ylang Ylang kan voor wie er gevoelig voor is een ander bewustzijn geven, een trance. De wild orange geeft daarbij een beetje speelsheid, zodat je meester wellicht een goede reden geeft om te straffen…

Kopen of er eerst meer over lezen? Check de productpagina van sub massage olie in onze webshop.

Stoute-Suus-categorie-BDSM

Meester

De Meester massage olie is met name in trek bij wie graag dominant is in het echte leven of in de slaapkamer. Het is de ideale massage olie voor het masseren van de Dom. Geschikt voor het begin of voor een soft BDSM-spel. Naast de basis van gefractioneerde kokosolie zit er een speciale blend in van citroengras, copaiba en gember. Citroen haalt het zelfbewuste en doelgerichte gevoel van de Meester naar boven, ideaal voor dominantie. Verder is er het pittige gember, waardoor je niet te lief bent voor de sub en alles goed in de gaten hebt. Copaiba is helend voor de ziel en verzorgend. Dit is een prachtig bestandsdeel, want de Dom zijn, geeft veel verantwoordelijkheid. De copaiba helpt bij het niet over de grenzen van de sub gaan.

Kopen? Ga dan naar de Meester massage olie in onze webshop.

Massage olie 100% natuurlijk bij Stoute Suus

Massage olie 100% natuurlijk van Stoute Suus is niet alleen een garantie voor een exclusieve massage olie. Het is ook een massage olie waarbij echt alles van top tot teen zo verantwoord mogelijk is. Hierbij de voordelen van onze zorgvuldig samengestelde Massage oliën op een rijtje:

  • In een stijlvol glazen flesje met 50 ml Stoute Suus massage olie.
  • Handmatige toevoeging van de oliën.
  • Met unieke blends van 100% natuurlijke essentiële oliën, samengesteld met oliegoeroe Bianca van Hal.
  • Met een basis van 100% natuurlijk gefractioneerde kokosolie.
  • Goed smeerbaar en trekt goed in de huid.
  • Verpakt in een fluwelen zakje gemaakt van GOTS en GRS gecertificeerd 100% gerecycled materiaal.
  • Proefdiervrij, vegan en 100% natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *