Double dong – dit kun je er allemaal mee

double-dong-zwart

Een double dong is een dubbele dildo. Een dildo is een seksspeeltje voor seksuele penetratie. Onlangs (februari 2023) is er vermoedelijk nog een 2.000 jaar oude Romeins voorwerp als dildo geïdentificeerd. Het is dus niet zo dat een dildo iets van de laatste tijd zou zijn. Voor nu gaat het nu om een specifieke dildo: de dubbele dildo. Afhankelijk van het model en het doel gebruik je een double dong voor jezelf, samen, vaginaal en/of anaal.

Uiterlijk double dong

Er zijn dubbele dildo’s die qua vorm vergelijkbaar zijn met een rookworst, maar er zijn ook langwerpige double dongs. Ook zijn er dubbele dildo’s die bestaan uit twee dildo’s naast elkaar. De rookworstvormige en langwerpige dubbele dildo’s hebben vaak een lengte van ongeveer twee keer de lengte van een penis of nog meer. De dubbele dildo bestaande uit twee dildo’s naast elkaar en bestaat vaak uit een wat kleinere en een grotere dildo. Er zijn dildo’s met een abstract uiterlijk en dildo’s die lijken op een penis. Voor de ene persoon werkt het abstracte juist beter, een ander vindt de gelijkenis met een penis opwindend.

De dubbele dildo is verkrijgbaar in diverse materialen zoals: PVC, siliconen en flexibel TPR.

Overzicht van enkele double dongs:

Rechte double dong

double-dong-zwart

 

U-vormige double dong

u-vormige-double-dong

Flexibel doubele dong

flexibele-double-dong-paars-2flexibele-double-dong-paars-4

Double dong – twee naast elkaar

doubel-dong-op-een-zuignap

Zijn de meest double dongs anaal (nog) iets te spannend groot, maar ben je wel benieuwd? Kies dan voor de bovenstaande flexibele double dong voor een kleine diameter of een rvs buttplug. Zo’n rvs buttplug is namelijk niet zo lang. Het is verder natuurlijk ook niet zo dat je de gehele lengte moet inbrengen. Voel goed wat voor jou prettig is. Immers, het is je eigen lichaam en alles is altijd op eigen risico. En zorg ook voor een goed glijmiddel bij anale penetratie. De anus maakt nu eenmaal niet vanuit zichzelf vocht aan.

Dubbel dildo – twee naast elkaar

De dubbele dildo bestaande uit twee dildo’s naast elkaar is bedoelt voor: 2-1- penetratie of dubbele penetratie, vaginaal én anaal tegelijkertijd. De afbeelding hierboven is een dubbele dildo op een zuignap. Bij zo’n dubbele dildo kun je dus kiezen voor handsfree penetratie. Het is altijd handig om bij de product omschrijving goed naar de afmetingen te kijken. Immers is het jammer als het toch niet blijkt te passen.

Rechte vorm double dong

De dubbele dildo met een rechte vorm is niet alleen leuk voor bijvoorbeeld penetratie van twee vrouwen. Het is ook geschikt voor wie anaal of vaginaal eens wat dieper wil gaan. Diep gaan is natuurlijk wel op eigen risico. Nog een optie is bijvoorbeeld dat in het liefdesspel anale penetratie is voor de ene persoon en vaginale penetratie voor de andere persoon. Denk hierbij natuurlijk wel aan de hygiëne.

U-vorm

De u-vormige dubbele dildo is bedoelt voor dubbele penetratie van één persoon, vaginaal en anaal. Dit kan het orgasme versterken. Als je met je hand de bocht van de dubbele dildo vasthoudt, kun met de dildo tegelijk vaginaal en anaal heen en weer bewegen. Dat zorgt voor extra opwinding…Wij adviseren hierbij het gebruik van glijmidddel. Het is een optie dat je een algemeen glijmiddel kiest, zoals bijvoorbeeld bij een glijmiddel en massage-gel in één. Wil je het helemaal goed doen, met een ideale PH-waarde voor anaal én vaginaal gebruik? Dan raden we voor de vaginale penetratie een glijmiddel aan dat specifiek bedoelt is voor vaginale penetratie en daarnaast een goed glijmiddel specifiek voor anale penetratie.

Flexibele dubbele dildo

In het assortiment van Stoute Suus vind je een hele flexibele dubbele dildo. Met deze dildo kun je je fantasie de vrije loop laten. Zowel voor jezelf als voor samen, is dit een heerlijk speeltje. Je geeft de dildo de vorm die jij wil. Let hier wel op de hygiëne bij deze dildo. Net zoals al bij de u-vormige dildo is vermeld, is bij anale penetratie glijmiddel het advies. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je iets niet vaginaal gebruikt zonder reinigen, als je het daarvoor anaal gebruikt hebt.

Dubbele dildo – twee naast elkaar

Op de afbeelding zie je een dubbele dildo ‘aan elkaar’ op een zuignap. Het voordeel van zo’n dubbele dildo is dat het heel veelzijdig is in het gebruik. Wil je nu beide dildopenissen voor vaginale penetratie of voor anale penetratie? Het is allemaal mogelijk, net zoals je met de dildo’s naast elkaar ervoor kunt kiezen om één dildo vaginaal te gebruiken en de andere anaal. En, die zuignap? Die is leuk voor als je ook nog eens je handen vrij wil hebben…

samen met je geliefde vaginaal en/of anaal. Er zijn verschillende soorten van zulke dubbele dildo’s. Zo is er variatie in kleur, materiaal, lengte, dikte en vorm. Leestip: waarom mensen van anale seks houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *