Vind jij anaal ook lekker?

anale-seks-Stoute-Suus

Voor veel mensen is anale seks nog iets wat niet helemaal hoort. ‘Het is de achterdeur, daar is het niet bedoelt voor’, ‘dan ben je homo’, ‘het is vies’. Die vooroordelen hebben ingrijpendere gevolgen dan meestal wordt beseft. In negen landen staat zelfs de doodstraf op anale penetratie door homoseksuelen.

Alleen al die vooroordelen vergroten de drempel om te beginnen aan anale seks enorm. Voor sommige mensen is anale gemeenschap echt een essentieel onderdeel van de seks. Bij Stoute Suus, ben je natuurlijk helemaal welkom of je nu wel of niet van anale penetratie houdt. Wij bieden iedereen van 18+ tot 100+ met onze producten de mogelijkheid om te experimenteren met anale seks. Er zijn meer volwassenen, waaronder ook heteromannen en vrouwen, die van anaal houden dan je denkt. Wij zeggen het maar zo: een oor is ook niet direct bedoelt om aan te likken, maar het kan wel verrassend opwindend zijn.

Waarom anale seks lekker kan zijn

Ten eerste zit de anus vol met zenuwen en bloedvaten. Dit zorgt ervoor dat de anus heel erg gevoelig is. Dat maakt dat anale gemeenschap ook voor vrouwen* erg lekker kan zijn. Voor mannen** komt er nog iets extra’s bij kijken. Bij anale penetratie kun je de prostaat voelen. Heb je een penis of dildo in je kont? Dan wrijft de penis over de achterkant van de prostaat. Dat is voor veel mannen bijzonder opwindend. Ze noemen de prostaat ook wel de mannelijke G-spot.

*Lees: voor wie geen prostaat heeft.

**Lees: voor wie een prostaat heeft.

Anale seks is zeker niet alleen leuk voor de ontvanger. Anale seks geven, kan een sterk dominerend gevoel geven. Dat windt ook veel mensen op. Daarbij is het niet zo dat als je bijvoorbeeld een heteroseksuele relatie hebt, dat het de vrouw moet zijn die anaal gepenetreerd wordt. Een vrouw kan ook prima de man penetreren met bijvoorbeeld een voorbinddildo.

Voor het eerst anale seks

Veel mensen die beginnen met anale seks, beginnen met een vinger. Als je aan anale seks doet, raden we bij Stoute Suus aan om een speciaal daarvoor geschikt glijmiddel te gebruiken. Het glijmiddel kun je smeren op de vinger en op en rondom de anus. De anus is nu eenmaal gevoelig en kan ook snel beschadigen. Het is ook fijn als de nagel van de vinger kort en gevijld is.

Als je in het liefdesspel eraan toe bent om met je vinger in de anus te gaan, moet je langzaam beginnen. Wees voorzichtig. Pas als je de kringspier voorbij bent, gaat het vaak wat makkelijker. Het is belangrijk dat je goed let op de lichaamstaal van je partner en dat je blijft communiceren met elkaar. Anaal moet geen pijn doen. Gaat het goed met één vinger? Dan kun je eventueel een tweede vinger erbij doen, op dezelfde manier. Bij het klaarkomen trekt de sluitspier samen. Het is dan belangrijk dat je de vinger er niet zomaar ineens uithaalt. Als je de vinger eruit haalt, doe dit dan na het orgasme, maar in ieder geval niet tijdens het orgasme. Doe het langzaam en voorzichtig.

Wil je daarna dezelfde vingers vaginaal gebruiken? Was dan eerst goed je hele hand met water en zeep. Anders krijg je mogelijk een infectie door bijvoorbeeld E-coli bacteriën uit de anus. Bovendien is het anale glijmiddel aan je vingers ook niet echt bedoelt voor vaginaal gebruik. Het heeft een andere PH-waarde en dit kan mogelijk ook verstorend werken voor de vagina.

Anale seksspeeltjes

Wil je experimenteren met anale seksspeeltjes zoals een buttplug, dildo of een voorbinddildo? Kies dan als je nog geen ervaring hiermee hebt, eerst voor bijvoorbeeld een mooie kleine buttplug. Een kleine buttplug is niet zo duur en het is ook door het formaat een stukje minder spannend. Je kunt ook een setje met drie buttplugs kopen met verschillende formaten, zo kun je als je wilt van klein naar groter… Er is in het Stoute Suus assortiment ook een design buttplug vergelijkbaar met de grootte van een stijve penis.

Geen idee wat een buttplug is? Lees dan ons artikel over ‘wat is een buttplug’.

glazen-buttplug

Anale seks met een penis

Voor veel mensen is anale seks met een penis nog een brug te ver. Daarom zijn die speeltjes ook zo fijn. Je kunt zo met diverse formaten buttplugs werken en zo leren hoe je de anus kunt ontspannen. Ook voor anale penetratie met een penis geldt dat je niet zomaar van anale naar vaginale seks kunt gaan. Houd hier dus rekening mee en doe bij gebruik van een condoom, de condoom die anaal gebruikt is weg en doe een nieuw condoom om. Zou je juist nog meer willen dan het formaat van een penis? Dan is een double dong voor jou misschien wel een heel lekker speeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *