Bodywarmer fetisj – donsjas

bodywarmer-fetisj

Bodywarmer fetisj of heel precies: een bodywarmer donsjas fetisj…tot voor kort wist ik niet dat het bestond. Totdat ik een berichtje kreeg van een (hetero) man met een bodywarmer donsjas fetisj. Hij heeft nadat hij zijn verhaal deelde in de chat en toezegde in gesprek te willen, het contact verbroken. Helaas vond hij het toch te spannend, vermoed ik. Ergens ben ik ook bang dat hem de hitte is overvallen tijdens het beleven van zijn fetisj en het niet goed gaat met hem. Voor respect voor zijn privacy ga ik hier alleen in algemene zin in op de beleving. Alleen ik wil iedereen die deze fetisj heeft een hart onder de riem steken, inclusief hem: je bent niet alleen💕

Het hebben van een bodywarmer fetisj

Tijdens mijn research kom ik moeilijk uit bij een bodywarmer fetisj, wel zie ik latex achtige vormen van mummificatie. Mummificatie is een vorm van bondage waarbij de bewegingsruimte heel beperkt is. Vervolgens zie ik een dame in een spannend cat-woman achtig pak met zwarte laarzen, zwarte handschoenen en – in mijn ogen – een dominante uitstraling. Mmmm dat lijkt mij wel leuk om aan te trekken… Ik heb weer eens de aandachtspanne van een visstick. Terug naar de bodywarmer dons fetisj….

Uiteindelijk zie ik op het internet dat er inderdaad meer mensen zijn met een bodywarmer fetisj. Het is wel echt zoeken naar een speld in een hooiberg. Bij de ene persoon gaat het om een heel skipak bij een ander iets specifieker om de bodywarmer. Daarnaast is er variatie wat betreft de stof en dikte. Het glimmende en dikke spreekt wellicht tot de verbeelding. Het gevoel en meerdere bodywarmers over elkaar heen… er is van alles mogelijk. Afhankelijk van hoe strak je ingepakt bent, kan er natuurlijk een gevoel van mummificatie ontstaan.

Het ontstaan van een fetisj en ermee omgaan

Een fetisj kan toevallig door een ervaring in de jeugd ontstaan, maar kan zich ook later ontwikkelen. Het is niet altijd verklaarbaar en dat hoeft ook niet. Met een bodywarmer donsjas fetisj doe je niemand kwaad, als je rekening houdt met de hitte en zorgt voor genoeg adem, dus geniet er vooral van en zorg voor een mooie collectie bodywarmer donsjassenSmiley Stoute Suus

Hoewel de man in eerste instantie ook contact wilde met mensen met dezelfde fetisj offline, is mogelijk de drempel toch te hoog. Dat is niet alleen iets van deze man, dat zegt ook iets over de wereld waarin wij leven. Een wereld waarin oordelen zo lekker makkelijk gaat: zo hoor jij erbij en die ander dus niet. Ik hoop dat we wat minder gaan oordelen. Want ergens is het toch raar dat hij zijn onschuldige fetisj ‘verstopt’, vermoedelijk omdat anderen daar een oordeel over hebben. Ook lastig, want stel dat er iets misgaat, dan is de drempel voor hulp vragen erg hoog.

Heb jij dit ook?

Wil je in contact met iemand met deze fetisj of ben jij de man die het contact verbrak, maar toch wel contact wil: Laat dan je contactgegevens achter bij mij Als er meer mensen zijn, kan ik jullie via de mail verbinden. Dan kun je zelf contact leggen om af te spreken. Benadert iemand je niet oké? Laat het mij weten.

Heb je ook een bijzondere fetisj of kink en wil jij hierover je verhaal doen? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *