Kleine Herman – mijn eerste vibrator

Mijn-eerste-vibrator-Stoute-Suus

Toen ik een jaar of twintig was, ergens in 1994, kreeg ik van een groepje vrienden een uitgebreide set met diverse vibrators. Wel van ‘het goedkope soort’, want het moest denk ik vooral grappig zijn. Dat was hoe leeftijdsgenoten in die tijd in mijn omgeving omgingen met seks en dus ook met een vibrator. Het had iets plats en het leek compleet los te staan van liefde. Daarbij was ik geen haar beter, want mijn broertje kreeg vervolgens een opblaaspop, die hij tijdens zijn verjaardag direct zo hard opblies dat de dame een open ruggetje kreeg. We konden er wel om lachen. Gelukkig maar, want het leven is soms al ingewikkeld genoeg.

Kleine Herman

De eerste vibrator die echt grappig en leuk was, dat is toch wel ‘Kleine Herman’. Kleine Herman kwam op tafel bij een familiefeestje. Hij was een witte ienieminie vibrator en leek gelukkig niet op een piemel. Dat vond ik namelijk echt lelijk (sorry voor wie gezegend is met een penis en zich nu gekwetst voelt). Kleine Herman bleek de perfecte vibrator om rondjes mee te draaien in glaasjes cola, al dan niet gevuld met Vieux. Dat was nog eens een leuke kennismaking!

Het leven ging vervolgens weer door en we waren maanden verder. Ik ging naar school en had mijn eerste vriendinnetje. Romantisch mocht ik bij haar op de bagagedrager zitten, terwijl zij in een vlot tempo de fietspedalen rond liet gaan. Totdat er wat uit mijn jaszak viel. We stopten en daar lag hij op straat: Kleine Herman.

Blijkbaar zat vanaf het familiefeest Kleine Herman in mijn jaszak. Heel even voelde ik mij opgelaten, want hij had dus al die tijd, ook als ik de jas op school had hangen, in mijn jaszak gezeten. Daarna moest ik snel lachen, het was ook gewoon een goede grap. Hooguit jammer dat ik het zelf niet had bedacht…

Gelukkig is tegenwoordig alles anders

Het is zo fijn dat ik mij niet meer opgelaten voel over een vibrator. Het is voor mij nu totaal geen probleem om serieus over een vibrator te praten. En, een beetje humor? Dat mag voor mij nog zeker wel. Al is het nu niet meer om schaamte of onzekerheid weg te lachen. Dat is een stuk prettiger en leuker!

Hoe dan ook kan iets voor het eerst proberen altijd spannend zijn, zoals met een vibrator of met bijvoorbeeld een yoni ei. Benieuwd naar zo’n yoni ei? Lees dan ons artikel over hoe gebruik je een yoni ei?

PS Ter ere van Kleine Herman staat er nu ook een kleine luxe vibrator in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *