Seksualiteit en intimiteit vanuit een vrij hart

Jezelf-ontdekken-Stoute-Suus

Stoute Suus is er voor wie seksualiteit en intimiteit met wederzijdse toestemming graag beleeft vanuit een vrij hart. Help je mee aan meer openheid en oordeelloosheid, zodat het zichtbaar wordt dat intimiteit en jezelf seksueel ontdekken heel normaal is?  Lees hier hoe je dat kan doen.

Waar Stoute Suus voor staat

Juist in liefde en lust is het zo fijn om niet te handelen vanuit hoe het altijd zou horen, maar vanuit wat goed voelt. Hier is dan ook niets gek. Je hoeft hier niet op eieren te lopen. Het is zo zonde als je verlangt naar iets, maar je het niet doet of bespreekbaar maakt vanwege schaamte. Het kan ervoor zorgen dat je jezelf voor een deel afsluit. Dat voelt eenzaam. Toen ik in de kast zat, voelde dat ook eenzaam. Geen één vrouw in mijn omgeving viel op vrouwen. Tenminste niet zichtbaar. Gelukkig had mijn moeder door dat ik op vrouwen val, dat maakte uit de kast komen iets makkelijker.

Jezelf seksueel ontdekken, we zijn niet alleen

Niet iedereen heeft zo’n iemand als mijn moeder. Sommige mensen zitten in een omgeving waarin het bijvoorbeeld extra moeilijk is om uit de kast te komen. Weet dat je hier bij Stoute Suus welkom bent. Ik hoop dat je hier anderen met hun verlangens ook welkom laat voelen. Zo bieden we elkaar een veilige ruimte.

In de blog (alleen voor 18+) van Stoute Suus schrijf ik daarom over wat er leeft onder mensen over seksualiteit en intimiteit. Heel veel onderwerpen op het gebied van seksualiteit en intimiteit zijn nog regelmatig onbesproken of men is er niet open en oordeelloos over. Dat open zijn en niet oordelen lukt lang niet iedereen altijd. Alleen is meer open zijn en minder oordelen, het begin van in verbinding met elkaar staan. Het kan hier bij Stoute Suus over van alles gaan: communicatie, gevoelens, intimiteit, spiritualiteit, sekstoys, BDSM, open relaties, LHBTIQ+, … noem maar op. Alles mag er zijn. Alles een plek geven in mijn blog is een stukje zichtbaar maken dat we niet alleen zijn.

Een oproep voor jou

Help jij mee met zichtbaar maken dat we niet alleen zijn? Dat intimiteit en jezelf seksueel ontdekken gewoon is? Laat mij dan weten of je misschien nog een onderwerp op het gebied van seksualiteit en intimiteit mist in mijn blog. Is er een onderwerp waarin je zelf een weg in hebt gevonden en anderen wil laten weten dat ze niet alleen zijn of iets waar jezelf benieuwd naar bent of verlangt? Laat het mij gerust weten. Dan zet ik het onderwerp graag op mijn lijst voor blogonderwerpen.

Ook als je iets van je verhaal wil delen of openstaat voor een interview (kan anoniem), hoor ik het graag! Neem gerust contact op via de mail of bel ( 06-45273440).

Bij Stoute Suus komen 18+ onderwerpen aan bod. Onthoud wel dat de social media uitingen van Stoute Suus openbaar zijn. Wil je iets kwijt, maar niet op een plek waar iedereen mee kan kijken? Mail dan naar mail@stoutesuus.nl. Je kunt hier ook op dit artikel reageren, al dan niet onder een verzonnen naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *